+381.23.831.413 office@waterscan.rs

NAŠI PROIZVODI

Svi naši proizvodi su u funkciji Vašeg zdravlja

Naši proizvodi su uređaji za prečišćavanje vode, reverznu osmozu, sterilizaciju vode i vazduha, filteri sa aktivnim ugljem i filteri specijalne namene kao i delovi i mehanički filteri ispune za filtere. Pored navedenih proizvoda tu su i deferizatori i omekšivači vode.

Zašto su vam naši proizvodi neophodni

Uređaji za pročišćavanje vode služe da uvek budete sigurni da pijete čistu, ispravnu i zdravu vodu! Na raspolaganju Vam stoje naši filteri sa aktivnim ugljem (activated carbon), jonoizmenjivači i deferizatori, filteri specijalne namene i mehanički filteri, kao i ispune za filtracione uređaje. Tu smo ukoliko su Vam potrebni sistemi za omekšavanje vode, RO (reversna osmoza) uređaji ili sterilizacija vode, i slično.

Prečišćavanje vode se najviše radi za potrebe ljudi (pijaća voda), ali i za potrebe u industriji. Popravka vode pomoću reverzne osmoze služi za pribavljanje demineralizovane ili demi vode koja ima mnogobrojne namene. To je voda iz koje su uklonjeni joni, pa je kao takva pogodna za vlaženje vazduha, dopunu sistema za hlađenje, sterilizatore, galvanizacijju i mnoge druge industrijske i zanatske potrebe.

Popravka vode pomoću omekšivača vode ima za cilj da se uklone joni magnezijuma i kalcijuma, jer oni daju tvrdoću vodi. Meka voda ne stvara kamenac pa je odlična za zaštitu grejnih površina koje su u dodiru sa vodom (grejača u bojlerima, veš mašinama i slično).

Omekšana voda je izuzetno tražena u svim vrstama industrije, a posebno kao voda za kotlove i rashladne aparate i sisteme. Prečišćavanje vode pomoću mehaničkih filtera služi za uklanjanja čestica čvrstih materija iz vode. Pored njih, koriste se deferizatori kojima se uklanjaju mangan i gvožđe iz voda, kao i uređaji za odstranjivanje u vodi rastvorenih materija organskog sastava.

water - naši proizvodi